Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowe Kody Na Rocznice NFS WORLD

Ketrab99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś Nowe Kody ? na ROCZNICĘ NFS WORLD-a ? Bo na FACEBOOKU piszą że są nowe kody już tylko zablokowana STRONA itp.

Jak macie to dawajcie na ten tydzień :)

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

Nie, kodów nie ma, a przynajmniej ja nie słyszałem. Jak będą to ktoś je wstawi w osobnym temacie.

@ed

już wieem, pierwsze 100.000 osób otrzymało ten kod na auto lub boosty -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ehhh ludzie poczytajcie troche na temat to sie czegos dowiecie, jesli nie znacie angielskiego jest google tlumacz to powinno wystarczyc, EA organizuje "FLASH GIVEAWAY" czyli... na facebook-u umieszczaja pytania i pierwsze od 10 do 100 osob ktore odpowie poprawnie wygrywaja jakas nagrode. To nie jest tak ze bedziecie dostawali kody za darmo chociaz w taki sposob trzeba sie wysilic...

94go1x.jpg
Opublikowano

SsKoRpIoN, nie C tylko K xD

@TOP

wziąłem udział, ale parę sekund po wstawieniu posta było już 600 komentów -,- nie da rady tego wygrać :C

Ale i tak są to kody na boosty, na 99% są to kody do 1000, bo EA prawie nigdy nie dała większego[było takich parę razy jak dali i to był cud :) ]

@ketrab[bartek]

mój błąd, ja patrzyłem się na komentarze, a 2x@up wyjaśnił jak to było :x, przepraszam za wprowadzenie w błąd.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie, kodów nie ma, a przynajmniej ja nie słyszałem. Jak będą to ktoś je wstawi w osobnym temacie.

@ed

już wieem, pierwsze 100.000 osób otrzymało ten kod na auto lub boosty -,-

Jak 100.000 osób gdzie to było ? Bo na FACE nic nie było

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...